Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Eritrea

Woningen te koop in Eritrea

Eritrea is een Noordoost-Afrikaans land aan de kust van de Rode Zee, grenzend aan Ethiopië, Soedan en Djibouti. De hoofdstad is Asmara.

Eritrea is nog steeds een van de armste landen ter wereld, dus de onroerendgoedmarkt is moeilijk en het vinden van onroerend goed te koop in Eritrea is een hele klus.

Er zijn geen officiële schattingen beschikbaar die het aantal onroerendgoedtransacties detecteren bij het onroerendgoedregistratiebureau en dit maakt het nog moeilijker om onroerend goed te vinden in Eritrea.

Het financiële systeem van Eritrea wordt ook als onderontwikkeld beschouwd, met een beperkt aanbod van financiële diensten.

Wat het nog moeilijker maakt om te zoeken naar onroerend goed te koop in Eritrea, is ook een wet die de staat alle rechten op eigendom verleent en dit creëert een ernstig obstakel voor de vastgoedmarkt.

Als u echter bereid bent te investeren in onroerend goed te koop in Eritrea, is de hoofdstad de beste stad om dit te doen.

Asmara is een stad met veel Italiaanse uitstraling. , is ook een UNESCO-werelderfgoedlocatie geworden en heeft een unieke architecturale stijl die in de jaren dertig stil lijkt te hebben gestaan. Twee andere steden waar u kunt investeren in onroerend goed te koop zijn Filfil en Keren.

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB